Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Diablo Fatbike

Home > Merken > Diablo Fatbike


De Diablo Fatbikes zijn erg populair en dat is begrijpelijk. Of u nu naar uw werk moet of een plezier rit wilt maken op de vrije zondag; de dikke banden, hoge accucapaciteiten en sterke motoren bieden alles dat nodig is voor een onvergetelijke rit. 
-


Waarom kiezen voor een Diablo elektrische fatbike?

Waarom zou u kiezen voor een Diablo elektrische fatbike? Daar zijn verschillende goede redenen voor:

 

1. Aangedreven door kracht
De Diablo elektrische fatbike is uitgerust met een krachtige 60Nm achterwielmotor of een 80Nm middenmotor die u de mogelijkheid geeft om elke uitdaging aan te gaan. Of u nu offroad wilt rijden, steile heuvels wilt beklimmen of gewoon wat extra snelheid nodig hebt, de motor van de Diablo kan het allemaal aan.

2. Verbeterde prestaties
Met een Diablo elektrische fatbike haalt u het maximale uit elke rit. Dankzij de ondersteuning van de elektromotor en de hoge accucapaciteiten kunt u met gemak grote afstanden afleggen en hogere snelheden bereiken zonder dat dit ten koste gaat van uw energie-niveau. U fietst langer en sneller, waardoor u meer plezier beleeft aan elke rit. 

3. Volledige controle
De Diablo elektrische fatbike is ontworpen met oog op optimale controle en wendbaarheid. De dikke banden zorgen voor stabiliteit en grip op elk terrein, terwijl de geavanceerde hydraulische remmen ervoor zorgen dat u altijd veilig tot stilstand kunt komen. Met deze e-bike heeft u volledige controle.
Fietsoptimaal.nl door ProShops