Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Fietstassen

Home > Fietsaccessoires > Fietstassen


Bent u op zoek naar een fietstas? Dan bent u bij Fietsoptimaal.nl bij het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit verschillende tassen in verschillende kleuren en verschillende formaten. U kunt uw fietstas gemakkelijk online bestellen. Schaft u bij ons ook uw nieuwe e-bike aan? Indien gewenst zetten wij uw fietstas dan alvast voor u op de bagagedrager zodat u dat thuis niet meer hoeft te doen.  
-


Geschikt voor een elektrische fiets

Onze fietstassen zijn uitermate geschikt voor een elektrische fiets, ook als u de accu in de bagagedrager heeft. Onze tassen dienen namelijk te worden vastgezet middels bevestigingsriempjes die boven de accu langsgaan. Hierdoor is er maar een hele kleine ruimte nodig tussen de accu en de bagagedrager zodat dat geen probleem opgeleverd. Koopt u bij ons een elektrische fiets? Dan zullen wij indien gewenst de fietstas alvast voor u op de bagagedrager zetten.


Speciale uitgesneden fietstassen

Heeft u er soms last van dat u me de hakken tegen de fietstas aanschopt? Kies dan voor een fietstas die aan één zijde schuin is afgesneden. De extra ruimte die dit oplevert zorgt ervoor dat u niet meer met de hakken tegen de fietstas aan zult schoppen. Ideaal dus! Dit maakt deze fietstassen overigens ook geschikt voor elektrische vouwfietsen.


Een enkele of dubbele fietstas

Als u een fietstas wilt aanschaffen heeft u de keuze uit een enkele of dubbele fietstas. De meeste enkele fietstassen zijn gemakkelijk op de bagagedrager te klikken dankzij de slimme haakjes welke zich vastklemmen aan de babagedrager. Wilt u de tas meenemen naar uw werkplek? Dan haalt de tas net zo makkelijk weer van de bagagedrager af. Daarom wordt een enkele fietstas ook wel een pakaf fietstas genoemd. Bovendien zijn de meeste tassen ook voorzien van een schouderband zodat u de tas ook als schoudertas kunt gebruiken. De dubbele fietstassen zijn vanzelfsprekend voorzien van twee vakken om twee keer zoveel spullen of boodschappen mee te kunnen nemen. Behalve meer inhoud is een ander voordeel dat de dubbele fietstas, mits juist beladen, de fiets meer in balans houdt. Daarnaast is de accu bijna niet meer zichtbaar vanaf de zijkant waardoor de kans op accudiefstal in theorie wordt verkleind. 
Fietsoptimaal.nl door ProShops