Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Over Fietsoptimaal.nl

Wie is Fietsoptimaal.nl? Wij vertellen het u graag. Op deze pagina leest u meer over wie wij zijn maar ook wat wij doen en wat Fietsoptimaal.nl uniek maakt. 

Over Fietsoptimaal.nl

Wie is Fietsoptimaal.nl? 

Voorafgaand aan de oprichting van Fietsoptimaal.nl hebben wij als winkel met vrijwel alles op wielen meer dan tien jaar lang mensen in Nederland en het buitenland blij gemaakt met een nieuwe e-bike. Onze fietsenafdeling was het grootste onderdeel van ons winkel en vanwege een groeiende vraag naar een betaalbare e-bike hebben wij daarom in 2020 besloten om Fietsoptimaal.nl op te richten. Een nieuwe online en offline fietsenwinkel waarin wij heel Nederland willen blij maken met een betaalbare elektrische fiets met optimale service, garantie en betrouwbare kwaliteit. 

Ons uitgebreide assortiment
Fietsoptimaal.nl wil alle wensen en behoeften kunnen beantwoorden. Daarom kunnen bieden wij elke denkbare type elektrische fietsen aan. Denk aan: 
- Elektrische damesfietsen
- Elektrische herenfietsen
- Elektrische trekkingfietsen
- Elektrische vouwfietsen
- Elektrische driewielers
- Elektrische bakfietsen

Wij kunnen vrijwel elke type e-bike met voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor leveren. Hierdoor is er binnen elke categorie veel keuze. Ons assortiment bevat ook unieke fietsen welke u waarschijnlijk nog nooit gezien heeft zoals een elektrische fattrike, een elektrische vouwfietsen met extra dikke banden of een vouwbare elektrische driewieler. Zo kunt u via Fietsoptimaal.nl ook iets unieks aanschaffen. 

Wat doen wij? 

Een fietsenwinkel verkoopt uiteraard fietsen. Maar wij doen meer dan dat. Behalve voor de verkoop van e-bikes kunt u bij ons ook terecht voor:
- Financiering
- Leasen via bijvoorbeeld Lease A Bike
- Fietsplan via bijvoorbeeld: Bedrijfsfietsen Nederland (BFN), ABC fietsplan, Nationaal Fiets Plan (NFP) of FiscFree

Eigen ontwerp- en productieafdeling.
In samenwerking met Qivelo Europe B.V. ontwerpen wij onze e-bikes zelf en produceren wij deze in onze eigen productiehal/fabriek.

Webwinkel en landelijke Experience Centers
Bij Fietsoptimaal.nl kunt u uw nieuwe e-bike aanschaffen via onze veilig webwinkel maar ook bij één van onze Experience Centers. Onze e-bikes maar ook onderdelen en accessoires zijn voorzien van een zo volledig mogelijke omschrijving zodat u gemakkelijk online uw keuze kunt maken. Uiteraard is het ook verstandig om een proefrit te maken voor u koopt. Daarom kunt u ook in één van onze Experience Centers terecht voor advies op maat en om een proefrit te maken. 

Proefrit aan huis
Ook een proefrit aan huis behoort bij Fietsoptimaal.nl tot de mogelijkheden. Een proefrit is geheel vrijblijvend, het is mogelijk om meerdere modellen te testen en het bespaard u tijd!

Waarom Fietsoptimaal.nl?

Rechtsstreek van fabriek naar consument
Bij ons regelen wij alles intern. Denk aan het ontwerp van de fietsen in samenwerking met onze partner Qivelo Europe B.V., de productie van de fietsen in onze eigen interne fabriek en ons eigen onderdelenhuis. Zo kunnen wij optimale service verlenen door het ontwerp zelf aan te passen op uw behoefte en kennen wij onze fietsen van binnen en van buiten. Dankzij onze interne onderdelenhuis zijn de levertijden kort en kunnen wij uw fiets ook vaak ter plekke of binnen een paar dagen repareren.

Scherpe prijzen 
Doordat wij onze activiteiten intern uitvoeren kunnen wij de kostprijs per fiets laag houden en dat betekent dat wij scherpe verkoopprijzen kunnen hanteren aan u als consument. Zo heeft u al een e-bike voor maar €899,- en een complete e-bike met middenmotor voor maar €1399,-.

Transparant
Bij Fietsoptimaal.nl bent u verzekerd van eerlijk prijzen. Wij maken géén gebruik van zogeheten 'vanafprijzen' waarbij wij de laagste prijs van een type fiets noemen. Daarnaast maken wij ook geen gebruik van brochures welke u dient aan te vragen om de prijzen van de e-bike te kunnen zien. Bij Fietsoptimaal.nl weet u meteen waar u aan toe bent. Daarnaast hebben wij alle vragen die regelmatig voorkomen verwerk in onze klantenservice waar wij antwoord geven op vragen over verschillende onderwerpen. 

Servicepakketten
Bij Fietsoptimaal.nl is het mogelijk om gebruik te maken van onze servicepakketten dankzij samenwerking met verzekeringsorganisatie's en servicepartner Westra Service. Hierdoor kunt u tegen een vriendelijk tarief profiteren van een all-in fietsverzekering, haal- en brengservice, garantieverlenging en meer. 

Tot 5 jaar garantie
Doordat wij achter onze producten staan profiteert van uitstekende garantievoorwaarden. Bovendien kunt u door gebruik te maken van een servicepakket de garantie verlengen tot vier of vijf jaar!

 

 


Fietsoptimaal.nl door ProShops