Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Multicycle

Home > Merken > Multicycle


Het assortiment van Multicycle bestaat uit fietsen met een hoog afwerkingsniveau en allen zijn ze voorzien van een betrouwbare Shimano Steps middenmotor. Kiest u voor een Multicycle? Dan kiest u voor kwaliteit voor een scherpe prijs. 
-


Waarom kiezen voor een Multicycle elektrische fiets?

Multicycle is een merk dat synoniem staat voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Er zijn talloze redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor een Multicycle elektrische fiets. Hier zijn slechts enkele van de belangrijkste voordelen die u zult ervaren als u een Multicycle bezit:


1. Comfortabele rijervaring
Een Multicycle elektrische fiets biedt soepel en veilig rijden. Dankzij de krachtige Shimano Steps middenmotor met een krachtsensor; heeft u de ondersteuning zelf in de hand en wordt deze niet onvoorspelbaar. Dit komt doordat de ondersteuning reageert op de hoeveelheid kracht die u op de pedalen zet. Dit geeft een fijn en veilig gevoel; zeker in drukke gebieden of wanneer het wegdek wat glad is. Bovendien zorgen de standaard verende zadelpen- en voorvorkvering ervoor dat oneffenheden in de weg worden opgevangen, wat resulteert in een soepele en comfortabele rit.


2. Moderne technieken
Multicycle biedt een overzichtelijk assortiment met voor ieder wat wils en met elk met zijn eigen unieke look en stijl. Ook heeft u de keuze uit verschillende technieken zoals een automatische versnellingsnaaf van Shimano of een soepele derailleurversnelling. Ook de traditionele naafversnelling staat op het menu van Multicycle. De Shimano Steps middenmotor voelt zich samen met iedere versnelling thuis en dat is goed merkbaar. 


3. Kwaliteit en betrouwbaarheid
Multicycle staat bekend als een merk dat zich richt op kwaliteit en betrouwbaarheid maar voor een schappelijk prijs voor u als consument. Elke fiets wordt zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen zoals Shimano, Tekro, Suntour, Vredestein en meer. Allemaal geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik.
Fietsoptimaal.nl door ProShops