Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Fietsaccessoires

Home > Fietsaccessoires


Met fietsaccessoires kunt u uw fiets helemaal naar uw eigen smaak samenstellen. Of het nu gaat om praktrische fiets accessoires of accessoires om uw fiets op te leuken; Fietsoptimaal.nl heeft het! Bestel uw accessoires bij uw nieuwe elektrische fiets, vouwfiets of elektrische bakfiets en wij bevestigen deze indien gewenst kosteloos alvast op uw fiets voordat wij de fiets komen leveren of u deze komt afhalen. 


Heeft u al een fiets en bent u alleen op zoek naar accessoires? Geen probleem! De meeste accessoires passen bij veel andere fietsen. Weet u het niet helemaal zeker? Neem dan even contact met ons op.  
-


Maak uw e-bike compleet met bijpassende fietsaccessoires

Bij een nieuwe elektrische fiets horen accessoires om uw fiets compleet te maken naast de standaard accessoires die al bij uw fiets inbegrepen zijn. Bij Fietsoptimaal.nl heeft u de keuze uit veel verschillende accessoires zodat er ook wat voor u tussen zit.


Extra opbergruimte

Gaat u uw fiets ook gebruiken om boodschappen mee te doen of heeft u altijd spullen bij u? Dan is een fietstas ideaal om te gebruiken. Onze fietstassen zijn gemakkelijk te monteren; ook bij een fiets met de accu in de bagagedrager. U kunt kiezen uit veel verschillende modellen en kleuren.


Voorkom diefstal 

Een (elektrisch) fiets is kostbaar en daarom is het verstandig om uw fiets veilig weg te kunnen zetten middels een gekeurd slot. Wij leveren al onze fietsen inclusief een slot maar niet elk slot is ART gekeurd; controleerd dit dus altijd even. In sommige gevallen is het verstandig om naast een gebruikelijke ringslot een kettingslot te gebruiken. Sommige verzekeraars geven dit op als een verplichting. 


 
Fietsoptimaal.nl door ProShops