Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Tweedehands

Home > Aanbiedingen > Tweedehands


Behalve voor een nieuwe, kunt u bij Fietsoptimaal.nl ook terecht voor tweedehands elektrische fietsen. Een gebruikte elektrische fiets is het overwegen waard voor als u een goede e-bike zoekt voor een lage prijs. Onze tweedehands fietsen zijn meestal verkregen door inruil en zijn gecontroleerd, schoongemaakt en getest. 


Waar kan ik tweedehands fietsen bezichtigen?

Alle tweedehands elektrische fietsen staan in onze Experience Centers. Hier kunt u de fietsen bezichtigen en eventueel testen. Per fiets verschilt de locatie en meestal staat deze erbij. Let op: bel van te voren om teleurstelling te voorkomen. Op aanvraag kunnen wij voor u zien of het mogelijk is om een fiets naar een andere vestiging van ons te sturen zodat u deze daar kunt testen. U kunt de fiets ook gemakkelijk online bestellen. Let op: retourneren van tweedehands fietsen is niet mogelijk. 
-


Tweedehands fietsen van verschillende merken

Onze tweedehands elektrische fietsen zijn van verschillende merken zoals Gazelle, Sparta, Batavus, Union, RIH, Giant, Vogue en meer. De voorraad kan hierin sterk verschillen doordat het afhankelijk is van welke fietsen er bij ons worden ingeruild voor een nieuwe elektrische fiets. 


Krijg ik garantie op een tweedehands elektrische fiets?

Doordat een tweedehands elektrische fiets is gebruik kunnen wij geen volledige garantie geven zoals bij onze nieuwe fietsen. Dat betekent ook dat wij u geen garantie kunnen geven op hoeveel kilometer u kunt halen op één acculading. Wel geven wij drie maanden garantie op de motor en accu (tenzij anders aangegeven) wat betekent dat als deze stuk gaat wij dit kosteloos voor u repareren. 
Fietsoptimaal.nl door ProShops