Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Outlet en Demo fietsen

Home > Aanbiedingen > Outlet en Demo fietsen


De elektrische fietsen in deze rubriek worden extra voordelig aangeboden. Bij de fiets wordt altijd vermeld of de fiets een outlet of een demo fiets is.  
-


Waarom een outlet elektrische fiets kopen?

Heel simpel: vanwege een extra scherpe prijs. Ondanks de lagere prijs kunt u met een gerust hart een e-bike in de outlet kopen. U krijgt namelijk net als bij een nieuwe elektrische fiets garantie op uw aankoop. De duur van de garantie is per fiets verschillend en de garantietermijn wordt bij elke fiets weergegeven. Zo hoeft u niet in te leveren op kwaliteit en kunt u extra voordelig en met een goed gevoel genieten van uw nieuwe elektrische fiets. 


Waar moet ik op letten? 

Onze outlet elektrische fietsen zijn nieuw en daarom is er weinig waar u op moet letten. Outlet e-bikes zijn meestal gebruiks als showmodel, voor een test of zijn teruggestuurd door een klant. Hierdoor staan er enkele kilometers op waardoor wij deze niet meer voor de nieuwprijs kunnen verkopen. Het kan ook voorkomen dat er een fiets is met een beschadiging waardoor wij deze niet meer met de nieuwprijs kunnen verkopen. Uiteraard wordt dit altijd vermeldt bij de betreffende fiets. 
Fietsoptimaal.nl door ProShops