Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Retourneren

Het kan voorkomen dat u een product wilt retourneren en dat is mogelijk. Op deze pagina leest u hoe dit werkt en welke voorwaarden hieraan zijn gebonden. De belangrijkste is de wettelijke bedenktijd van 14 dagen

Elektrische fiets retourneren
Voldoet u aan de voorwaarden? Dan is het mogelijk om uw fiets te retourneren. Hiervoor zijn verschillende situaties denkbaar, bekijk ze hier. De mogelijk bestaat dus dat er afschrijvingskosten in rekening worden gebracht als u uw fiets gebruikt of beschadigd retour stuurt. Voor het retourneren van uw fiets door middel van een bezorgservice nemen wij kosten in rekening. Het retourneren van uw fiets door hem langs te brengen in één van onze winkels uiteraard kosteloos. Wilt u uw e-bike inruilen voor een andere? Dan kunt u uw bestelling ruilen.

Onderdelen retourneren
Voor onderdelen geldt de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Daarnaast dient het onderdeel ongebruik te zijn en onbeschadigd. 

Let op: elektronische onderdelen worden niet retour genomen. De reden hiervoor is dat deze onderdelen defect kunnen raken als ze onjuist of op een verkeerd onderdeel (met onjuiste capaciteit) worden aangesloten.

Accessoires retourneren
Het liefst ontvangen wij de accessoires die u wilt retourneren in één van onze winkels. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u deze ook naar ons opsturen via post. De verzendkosten kunnen wij in dat geval niet vergoeden.

Accu retourneren
Voor een accu geldt hetzelfde als bij accessoires maar gezien de waarde van een accu is het verstandig om deze aangetekend naar ons op te sturen. 

 

 


Fietsoptimaal.nl door ProShops