Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Aanbiedingen

Home > Aanbiedingen


Op deze pagina vindt u onze actuele elektrische fiets aanbiedingen bovenop onze scherpe prijzen zodat u met een extra korting uw nieuwe e-bike kunt aanschaffen. De acties zijn geldig zolang de voorraad strekt en de duur van de acties zijn verschillend. Dit kunnen inruilacties zijn, gratis speciale servicepakketten bij aanschaf van een e-bike of natuurlijk een korting. Daarnaast bieden wij ook tweedehands elektrische fietsen aan.


Heeft u een aanbieding gezien en zit deze er nu niet meer tussen? Neem dan contact met ons op. 
-


Onze elektrische fiets aanbiedingen

Bij Fietsoptimaal.nl bieden wij een goede elektrische fiets aan voor iedere portemonnee. Daarom leveren wij al betrouwbare e-bikes voor nog geen €999,-. Naast onze scherpe prijzen wordt onze website ook aangevuld met speciale aanbiedingen en acties. Deze bevatten e-bikes met voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor. Heeft u een fiets in te ruilen? Kijk dan bij onze speciale inruilacties! Naast nieuwe fietsen kunt u bij ons ook terecht voor een tweedehands elektrische fietsDeze fietsen zijn gecontroleerd en getest en zijn klaar voor een nieuwe ronde.


Zit uw e-bike aanbieding er niet tussen?

Zoekt u een elektrische fiets en zit de aanbieding die u zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we kunnen altijd voor u kijken of wij wat voor u kunnen betekenen. Bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een persoonlijke aanbod op maat zodat wij u ook blij kunnen maken met een e-bike!
Fietsoptimaal.nl door ProShops