Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Een klacht melden

Fietsoptimaal.nl doet zijn uiterste best om iedere klant optimaal van dienst te zijn. Is er toch iets niet helemaal goed gegaan voor, tijdens of na uw bestelling? Of bent u ergens anders niet tevreden over? Meld het ons en wij helpen u graag om uw klacht op te lossen! Want klanttevredenheid is voor ons het belangrijkste. Daarom vinden wij het niet vervelend, maar juist goed als u uw klacht aan ons doorgeeft zodat wij onze diensten kunnen optimaliseren.

Waar kan ik een klacht indienen?

- In één van onze winkels
U kunt een klacht indienen door naar één van onze winkels te komen. Indien mogelijk proberen wij dan meteen uw klacht op te lossen. Lukt dat niet? Onze medewerker in de winkel zal dan een melding van uw klacht maken zodat uw klacht intern opgepakt kan worden. Heeft u een klacht over uw product dat u bij ons heeft gekocht? Dan vragen wij u dit product mee te nemen indien mogelijk. Dit maakt de kans groter dat wij meteen de oplossing voor u kunnen bieden.

- Telefonisch of per mail
U kunt ook contact met ons opnemen door ons te bellen op 085-760 9 362 of te mailen naar info@fietsoptimaal.nl. In sommige gevallen vragen wij u om alsnog een mail te sturen. In andere gevallen proberen wij uw klacht meteen op te lossen. 

- Via ons contactformulier
U kunt ook rechtstreeks uw klacht indienen via ons contactformulier

Bezorgen fietsoptimaal.nl

Wat wordt er met mijn klacht gedaan?
Uw klacht wordt gemeld bij onze serviceafdeling Westra Service. Zij zullen samen met u tot een oplossing komen. Is uw klacht al door Westra Service in behandeling genomen maar is het toch niet gelukt om tot een oplossing te komen? Meld het ons! Dan nemen wij het voor u over en zullen wij samen met u alsnog uw klacht oplossen. 

Hoe snel wordt er met mij contact opgenomen?
Samen met Westra Service streven ernaar om uw klacht binnen twee werkdagen op te lossen. Op deze manier hoeft u niet lang te wachten en kunnen wij snel actie ondernemen om u tevreden te maken. 

Van klacht naar tevreden klant
Samen met u is het doel om u naar tevredenheid te helpen met de oplossing die wij u bieden. Zo kunt u weer naar tevredenheid gebruik maken van ons producten en/of diensten. 

 

 


Fietsoptimaal.nl door ProShops