Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Elektrische Mountainbike

Home > Elektrische Fietsen > Elektrische Mountainbike

Laagste Prijs Hoogste Prijs Populair Alfabet Nieuwste


Wilt u een elektrische mountainbike kopen? Fietsoptimaal.nl heeft verschillende elektrische mtb's in de aanbieding en voor schappelijke prijzen. Verken onbekend terrein dankzij de duw in de rug waardoor u veel verder kunt fietsen waar u zonder ondersteuning sneller uitgeput raakt. De elektrische mtb is bij ons verkrijgbaar met achterwielmotor met voldoende vermogen voor elke type terrein. 
-


Waarom een elektrische mountainbike kopen?

Dankzij de elektromotor die u een zetje in de rug geeft raakt u minder snel uitgeput. Hierdoor kunt u langere afstanden afleggen en dat is natuurlijk waar het om draait! Daarnaast compenseert de langere afstand die u aflegt de hulp van de motor bij het trappen. Bovendien kunt u zonder inspanning aankomen op de plek waar u aan uw trails wilt beginnen en is de weg terug niet iets waar u tegenop hoeft te kijken. 


Welke elektrische MTB past het best bij u?

Onze elektrische mountainbikes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit verschillende bandenmaten, verschillende type motoren en kleuren. Onze e-mtb's zijn voorzien van een intube accu welke gemakkelijk uitneembaar is om deze binnen aan de lader te zetten. Daarnaast heeft een intube accu als eigenschap een laag zwaartepunt en dat zorgt voor een hoog comfort. 


Een elektrische mountainbike kopen, waar moet u op letten?

Een elektrische mtb moet natuurlijk goed fietsen en goed aanvoelen. Verder is het natuurlijk zo dat een motor op een mtb meer energie verbruikt doordat er op ongelijk terrein wordt gereden. Daarom zijn onze elektrische mountainbikes voorzien van optioneel extra krachtige accu's en meestal 48V in plaats van 36V. Hierdoor kunt u flinke afstanden fietsen en hoeft u niet steeds rekening te houden met hoeveel energie de batterij nog heeft en dat is natuurlijk prettig. 

 

 
Fietsoptimaal.nl door ProShops