Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Fietsplan/Fiscfree

Wilt u een elektrische fiets kopen via het Fietsplan? Bij Fietsoptimaal.nl is dat mogelijk op drie verschillende manieren:

Fietsplan variant 1: U betaalt de e-bike zelf en declareert daarna het aankoopbedrag bij uw werkgever

Deze eerste Fietsplan variant is de meest voorkomende. U bestelt en betaalt uw favoriete elektrische fiets zoals u dat normaal gesproken ook zou doen. De factuur komt op uw naam te staan en u levert deze vervolgens in bij uw werkgever welke het met u afgesproken bedrag verrekend (het WKR-bedrag). Kiest u voor een duurdere fiets dan het WKR-bedrag? Dat is geen probleem alleen levert het bedrag hierboven geen belastingvoordeel op voor uw werkgever. Het is wel belangrijk dat de betaling aan Fietsoptimaal.nl moet zijn voldaan voorafgaand aan de levering van de fiets.

Fietsplan variant 2: U bestelt uw fiets zelf en de werkgever betaalt de factuur

De tweede optie om uw elektrische fiets via het Fietsplan te kopen is dat u bij het bestellen van uw fiets de gegevens van uw werkgever invult. U kunt dan de bestelling via onze webshop voltooien en het betaalscherm wegklikken. De bestellen wordt dan alsnog doorgevoerd in ons systeem en u ontvangt de bestelling in uw mail. De werkgever kan dan de betaling doen en de factuur komt dan op naam van uw werkgever te staan. Zodra de betaling binnen is zullen wij uw nieuwe e-bike klaarmaken en u laten weten wanneer deze bezorgt wordt of afgehaald kan worden. 

Fietsplan variant 3: Fiscfree

De laatste optie is dat de werkgever gebruik maakt van bemiddelaars zoals FiscFree. Er zijn kosten verbonden aan het gebruik maken van een bemiddelaar om een elektrische fiets via het Fietsplan te kopen. De volgende extra bemiddelingskosten worden door de bemiddelaars berekent:

  • Door FiscFree wordt een vergoeding van 15% over de eerste €1000,- van de fiets en eventuele accessoires (met een maximum van €150,-) berekend. Dit bedrag is vrijwel altijd €150,-.

Uw nieuwe elektrische fiets wordt na ontvangst van dit bedrag aan u geleverd. De betaling welke wordt gedaan door de bemiddelaar regelen wij later zodat de levertijd kort is.

Uw kan ik een fiets bestellen via Fiscfree?
Om uw fiets via Fiscfree te kopen kunt u ook de order via onze website voltooien en het betaalscherm wegklikken. Uw bestelling wordt dan meteen wordt doorgevoerd. U kunt dan inloggen met uw code bij Fiscfree en daar de gegevens van uw bestelling invullen. Wij ontvangen dan snel bericht van Fiscfree om uw fiets uit te leveren. Het is ook mogelijk dat u ons de code van uw fietskaart geeft zodat wij het kunnen aanmelden bij Fiscfree; wat u liever heeft.

Ziet u door de bomen het bos niet meer of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag geheel vrijblijvend.

 

 


Fietsoptimaal.nl door ProShops