Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Elektrische Transportfietsen

Home > Elektrische Fietsen > Elektrische Transportfietsen

Laagste Prijs Hoogste Prijs Populair Alfabet Nieuwste


elektrische transportfiets


Elektrische transportfiets

De elektrische transportfiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en dat is natuurlijk niet gek. U kunt uw gemakkelijk een leuke mand, krat of uw tas meenemen op de fiets en dat is waar deze fietsen voor gemaakt zijn. Bij Fietsoptimaal.nl heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment met een geschikte fiets voor ieder budget.  
-


Elektrische transportfiets

De elektrische transportfiets is één van de meest populaire elektrische fietsen. Deze fiets heeft een aantal kenmerken waarmee deze zich van andere fietsen onderscheidt. Uiteraard beschikte deze fiets over de traditionele voordrager zodat u gemakkelijk uw spullen of boodschappen mee kunt nemen. Daarnaast is vrijwel elk model voorzien van een dubbele standaard en een stuurslot. Hierdoor kunt u uw fiets gemakkelijk neerzetten zodat dat de fiets om kan vallen doordat de fiets rechtop staat en het stuur recht blijft staan. Daarnaast zijn deze fietsen vaak voorzien van dikkere banden voor extra comfort en dat is prettig omdat deze fietsen geen voorvorkvering hebben. 


Elektrische transportfiets met voorwielmotor

De elektrische transportfiets is te krijgen in verschillende uitvoeringen. Deze fietsen zijn leverbaar met voorwielmotor en ook met een middenmotor. Een voorwielmotor heeft als voordelen dat de aanschafprijs lager ligt en zonder ondersteuning geeft de motor geen weerstand. Dankzij de rotatiesensor hoeft u de trappers alleen maar in beweging te houden en met de ondersteuningstanden bepaalt u de snelheid. Dit zorgt ervoor dat er met maar weinig inspanning gemakkelijk hoge snelheden behaald kunnen worden.
 

Elektrische transportfiets met middenmotor

Een middenmotor heeft meer trekkracht waardoor viaducten, bruggen en tunnels geen partij voor de motor waar een voorwielmotor er soms meer moeite mee heeft. Doordat de motor lager is geplaatst en in het midden is de fiets stabieler en biedt het meer comfort. Middenmotoren zijn uitgerust met een rotatiesensor of met een krachtsensor. De rotatiesensor werkt hier hetzelfde als bij de voorwielmotor. De krachtsensor zorgt er voor dat de kracht van de motor precies zo wordt geleverd zoals u dat verwacht. Dit systeem meet namelijk de kracht die u op de pedalen zet en past vervolgens de ondersteuning hierop aan. Hierdoor voelt de ondersteuning erg natuurlijk aan en dat is zeer prettig. 


Elektrische transportfiets voor dames en heren

Een elektrische transportfiets is ook te verkrijgen voor heren. Deze uitvoering is verkrijgbaar is hogere framematen zodat ook voor lange mensen de fiets erg geschikt is. De heren modellen zijn voorzien van een dubbel dwarsstang en dat geeft de fiets een robuust uiterlijk en maakt de fiets ook extra stabiel. De modellen voor dames zijn verkrijgbaar voor jong en oud. De damesuitvoeringen zijn leverbaar met lage framematen maar ook voor lange mensen zijn er geschikte modellen doordat deze ook in hoge framematen te verkrijgen zijn. De missende dwarsstang maakt het op en afstappen gemakkelijk en doordat het frame uit een dubbele stang bestaat levert u niet in op stabiliteit.
Fietsoptimaal.nl door ProShops