Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Elektrische bakfiets met 2 wielen

Home > Elektrische bakfiets > Elektrische bakfiets met 2 wielen


De elektrische bakfiets met 2 wielen is erg populair en in bijna elke de straat staat er wel één bij mensen thuis. De tweewieler bakfiets staat erom bekend dat het fietst als een gewone fiets maar dan met een bak ertussen. Onze 2 wieler bakfietsen hebben plek voor 4 kinderen en de keuze is reuze! 
-


Waarom een bakfiets met 2 wielen?

Een veel gekozen reden om een elektrische bakfiets met 2 wielen aan te schaffen is omdat het natuurlijk aanvoelt tijdens het fietsen. Dat komt doordat het eigenlijk een 'gewone' fiets is maar dan met een bak ertussen. Het extra gewicht en kinderen of spullen in de bak kan even om gewenning vragen maar in de meeste gevallen heeft dat maar weinig tijd nodig. Het maken van lange afstanden is erg prettig met een tweewieler bakfiets doordat hobbels en oneffenheden op het wegdek niet meer voelbaar zijn dan bij een gewone fiets. Het maken van bochten voelt ook natuurlijk aan en de kans op kiepen is eigenlijk niet aanwezig als u eenmaal gewend bent geraakt aan de fiets. Wel is het zo dat op hele lage snelheid u meer evenwicht moet houden, net als bij een gewone fiets. Hoewel vaak wordt gedacht dat een driewieler bakfiets stabieler is hoeft dat dus niet zo te zijn. Bakfiets met 2 wielen is langer en smaller. De lengte zorgt ervoor dat de bochten die u kunt maken ruimer zijn dan die van de driewieler. Daarnaast is de bak wat minder ruim doordat deze smaller is. Maar gelukkig zijn onze bakfiets slim gebouwd en heeft vrijwel elke 2 wieler bakfiets uit ons assortiment plaats voor 4 kinderen.


Verschillende uitvoeringen

De model met 2 wielen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U heeft de keuze uit een achterwielmotor of middenmotor. Een elektrische bakfiets met achterwielmotor is lager geprijsd en geeft een duw in de rug als ondersteuning waarbij de kracht wordt bepaald door één van de ondersteuningsstanden die u kiest. De elektrische bakfiets met middenmotor heeft een krachtsensor welke de ondersteuning aanpast op de kracht die u op de pedalen zet en is een stuk natuurlijker, maar de prijs is hoger. Een proefrit biedt de meeste duidelijkheid als het gaat om het fietsgevoel van de verschillende motoren bij een elektrische bakfiets met 2 wielen.


De voordelen van een elektrische bakfiets met twee wielen op een rij:

+ Fietst bijna als een gewone fiets maar dan met een bak er tussen
+ Wendbaar en voelt natuurlijk aan
+ Smaller dan een driewieler
+ Een gewoon stuur zoals bij een gewone fiets
Fietsoptimaal.nl door ProShops