Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Scherpe prijzen

Bij Fietsoptimaal.nl bent u verzekerd van een optimale prijs-kwaliteit verhouding van uw elektrische fiets. Zo heeft u voor minder dan €1000,- al keuze uit verschillende elektrische fietsen met voormotor en heeft u voor €1499,- al een zeer complete elektrische fiets met middenmotor. Doordat Fietsoptimaal.nl alle activiteiten die nodig zijn zoveel mogelijk binnen eigen muren uitvoert en dus niet uitbesteden kunnen wij de kostprijs per e-bike drukken. Zo betaalt u voor uw nieuwe fiets en niet voor de kosten die wij als fietsenwinkel maken.

Interne promotieactiviteiten
Door onze online en offline promotieactiviteiten binnen onze eigen muren uit te voeren besparen wij 15% op reclamekosten. Dit betekent een lagere kostprijs per fiets en daardoor een voordeligere koopprijs voor u!

Rechtsstreek van de fabriek naar u als consument
De frames en onderdelen van onze  e-bikes worden in onze fabriek geproduceerd en vervolgens rechtsstreek naar ons als fietsenwinkel verstuurd. Er komt dus geen tussengroothandel of assemblagebedrijf aan te pas doordat wij onze fietsen zelf assembleren in onze eigen professionele werkplaats waar wij over de juiste mensen en apparatuur beschikken. Dit levert een kostenbesparing op van 35%!

Eigen onderdelenservice
Fietsoptimaal.nl beschikt over een eigen onderdelenservice. Wij kopen onze onderdelen groot in en slaan deze veilig op in onze grote verwarmde hal. Elektronische onderdelen worden waar nodig kleiner ingekocht zodat deze niet verouderen voordat wij deze naar u als klant opsturen. Het voordeel van onze eigen onderdelenservice is behalve een lage prijs ook snelle service en snelle levering aan u als consument.

Scherpe prijzen van Fietsoptimaal.nl

 

 


Fietsoptimaal.nl door ProShops