Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Troy elektrische bakfiets

Home > Elektrische bakfiets > Troy elektrische bakfiets

Laagste Prijs Hoogste Prijs Populair Alfabet Nieuwste


De Troy elektrische bakfies is het meest scherp geprijsde model van onze elektrische bakfietsen en laat zien dat kwaliteit en een een vriendelijke prijs wel degelijk samengaan. De ruime bak biedt ruimte voor 4 kinderen plus uw boodschappen en de krachtige en betrouwbare achterwielmotor zorgt altijd voor de steun in de rug. 
-


Troy elektrische bakfiets: Kwaliteit voor een zachte prijs

De Troy elektrische bakfiets is afkomstig van een Nederlandse leverancier en staat voor een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Zo is dit nieuwe Troy elektrische bakfiets van het modeljaar 2022/23 voorzien van bekende A-merk onderdelen zoals Tekro geventileerde schijfremmen, Shimano versnellingen, extra dikke Kenda banden voor een hoog comfort en een nieuw type display. Zo wordt fietsen op de bakfiets wel heel erg leuk en kunt u de auto laten staan en dat is beter voor uw gezondheid en beter voor het milieu.


Waar kan ik de Troy elektrische bakfiets voor gebruiken?

De Troy elektrische bakfiets kunt u uiteraard om uw kinderen bijvoorbeeld naar school te brengen maar ook voor een plezierritje op de vrije zaterdag of zondag. Met de 13ah accu kunt u tot 50km ver komen op één acculading; genoeg om er even heerlijk op uit te gaan dus. Dankzij de ruime bak is deze bakfiets ook erg geschikt voor andere doeleinden zoals het bezorgen van pakketjes of maaltijden. 


Neem uw hond mee in de Troy elektrische bakfiets

Wat wij ook veel zien is dat de Troy elektrische bakfiets wordt gebruikt om de hond mee te nemen voor een wandeling in het bos. Speciaal hiervoor is het mogelijk om de voorste plak van de bakfiets omhoog te kunnen schuiven zodat de hond gemakkelijk in de bak kan springen. De plank schuift u vervolgens net zo makkelijk weer terug. Deze aanpassing maken wij zonder extra kosten voor u in orde indien gewenst. Ook is het mogelijk om er door ons een deur in te laten maken. 


Upgradeversie

Van de Troy elektrische bakfiets is er ook de upgradeversie beschikbaar. Deze Qivelo elektrische bakfiets beschikt over stevigere velgen en voorzien van een BMS systeem. Dit systeem zorgt voor een meer efficiënte afgifte van energie van de accu naar de motor en dat zorgt voor een hoger actieradius. Daarnaast voorkomt het diepteonlading wat betekent dat wanneer u de accu na een langere periode zonder gebruik weer wilt opladen dit niet meer lukt en de accu vervangen moet worden. 
Fietsoptimaal.nl door ProShops