Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Steco maxi cosi drager voor bakfiets

Home > Fietsaccessoires > Bakfiets accessoires > Steco maxi cosi drager voor bakfiets


Bent u op zoek naar een veilige manier om uw kleine mee te nemen? De Steco maxi cosi drager (of maxi cosi houder genoemd) is de juiste oplossing om uw baby mee te nemen met de elektrische bakfiets, vooral als uw baby nog erg jong is. De maxi cosi drager kunt u los bestellen, maar ook met de bevestiging om het vast te zetten in de bakfiets.Steco Babymee

109,95 79,95

 
-


Waarom een maxi cosi drager voor de bakfiets gebruiken

Een maxi cosi drager absorbeert hobbels en trillingen namelijk veel beter dan een babyschaal. Bovendien kunt u uw baby lekker in de maxi cosi laten liggen als u uw baby in of uit de bakfiets wilt tillen. Dit en het comfort zijn dan ook de hoofdredenen om te kiezen voor een maxi cosi drager voor de bakfiets. 
 

Wat is de beste plek in de bakfiets voor een maxi cosi drager?

De beste plek in de bakfiets voor de maxi cosi drager is naar ons zeggen bij het stuur en dan met het hoofdje rechts. Waarom? Mocht u een ongeluk krijgen dan is uw baby waarschijnlijk verder verwijderd van waar de eerste klap komt en dat is aan de voorzijde van de bak. Daarnaast komt het meeste verkeer aan de linkerzijde voorbij waardoor het veiliger is om het hoofdje van uw baby rechts te houden. De maxi cosi drager wordt dus overdwars op het bankje gezet. Hierdoor kan er op één bankje niet nog een ander kindje zitten of een babyschaal of peuterschaal gemonteerd worden. Tenzij u de drager op de bodem van de bak wilt vastzetten natuurlijk. 


Hoe zet ik de maxi cosi drager vast in de bakfiets?

De maxi cosi drager kan worden vastgezet in de bakfiets met een bijhorende speciale bevestiging. Deze bevestiging kunt u vastzetten op de vloer of op het bankje door deze vast te boren. De maxi cosi houder wordt vervolgens op de bevestiging vastgezet met klemmetjes die u vast kunt draaien op de bevestiging. Het voordeel van dit systeem is dat u de maxi cosi drager nog naar links en rechts kunt schuiven doordat deze op de bevestiging is vastgedraaid en dus niet is vastgeboord op het bankje. 
Fietsoptimaal.nl door ProShops