Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Elektrische transportfietsen

Home > Elektrische fietsen > Elektrische transportfietsen


 
-


Wat is een elektrische transportfiets?

De elektrische transportfiets is één van de meest populaire elektrische fietsen. Deze fiets heeft een aantal kenmerken waarmee deze zich van andere fietsen onderscheidt. Uiteraard beschikte deze fiets over de traditionele voordrager zodat u gemakkelijk uw spullen of boodschappen mee kunt nemen. Daarnaast is vrijwel elk model voorzien van een dubbele standaard en een stuurslot. Hierdoor kunt u uw fiets gemakkelijk neerzetten zodat dat de fiets om kan vallen doordat de fiets rechtop staat en het stuur recht blijft staan. Daarnaast zijn deze fietsen vaak voorzien van dikkere banden voor extra comfort en dat is prettig omdat deze fietsen geen voorvorkvering hebben. 


Elektrische transportfiets met middenmotor

Een middenmotor heeft meer trekkracht waardoor viaducten, bruggen en tunnels geen partij voor de motor waar een voorwielmotor er soms meer moeite mee heeft. Doordat de motor lager is geplaatst en in het midden is de fiets stabieler en biedt het meer comfort. Middenmotoren zijn uitgerust met een rotatiesensor of met een krachtsensor. De rotatiesensor werkt hier hetzelfde als bij de voorwielmotor. De krachtsensor zorgt er voor dat de kracht van de motor precies zo wordt geleverd zoals u dat verwacht. Dit systeem meet namelijk de kracht die u op de pedalen zet en past vervolgens de ondersteuning hierop aan. Hierdoor voelt de ondersteuning erg natuurlijk aan en dat is zeer prettig. 


Stel uw elektrische transportfiets zelf samen

Bij ons kunt u uw transportfiets zelf naar smaak samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke bijpassende fietsmand, fietstassen of achterdrager om uw tas gemakkelijk mee te nemen. Indien gewenst zullen wij deze accessoires ook meteen voor u monteren.


Elektrische transportfiets met voor- en/of achterzitje

Onze elektrische transportfietsen zijn geschikt om een kinderzitje mee te nemen voor zowel voor- als achterop. De bagagedrager kan worden belast tot 25kg inclusief het de fietsstoel. Wilt u juist een voorzitje? Dat is ook geen enkel probleem door de relatief grote ruimte tussen het zadel en het stuur. Al deze mogelijkheden maakt de transportfiets tot een echte allrounder, voor school, woon-werkverkeer maar dus ook om uw kinderen van en naar school of de opvang te brengen. 
Fietsoptimaal.nl door ProShops