Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Bakfiets huif


Uw kinderen lekker uit de wind en droog meenemen met uw bakfiets? Bestel dan een huif voor uw Troy, Vogue of Qivelo bakfiets. De huif is gemakkelijk te bevestigen aan de buizen die bij uw elektrische bakfiets zijn geleverd. Let op: de huiven die wij leveren zijn gemaakt voor de modellen van Troy, Vogue en Qivelo bakfietsen en passen daardoor mogelijk niet op uw bakfiets indien u een ander merk heeft.  
-


De juiste huif is afhankelijk van het modeljaar van uw Troy of Vogue bakfiets

Het is belangrijk dat u goed controleerd of de huif die u op deze pagina ziet wel dezelfde is als die op uw Troy of Vogue bakfiets zit. Het is namelijk mogelijk dat de huif die u op deze pagina ziet niet past op uw bakfiets als deze al wat jaren oud is. Wel hebben wij nog een aantal huiven liggen van de vroegere modeljaren. Stuur een foto van uw Troy of Vogue bakfiets en van de huif indien u deze nog heeft naar info@fietsoptimaal.nl en wij gaan voor u kijken of wij een geschikte huif voor u hebben. 


Speciale Vogue of Troy regenhuif voor de donkere maanden

Voor de donkere maanden hebben wij speciale regenhuiven welke beter waterdicht zijn dan de huiven die standaard worden meegeleverd bij uw Troy of Vogue bakfiets. Daarnaast is een regenhuif ook voorzien van reflecterende strips aan de buitenkant zodat u 's avonds uitstekend zichtbaar bent. 
Fietsoptimaal.nl door ProShops