Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Bakfiets kussens


Meeliften met de elektrische bakfiets is leuk en een comfortabele zit maakt het nog leuker! Met de bakfiets kussens van Fietsoptimaal.nl kunnen uw kinderen comfortabel zitten tijdens en dat is wel zo prettig. 
-


Kussenset voor verschillende bakfietsen

De kussensets van Fietsoptimaal.nl zijn geschikt voor de bakfietsen uit ons assortiment maar ook voor andere bakfietsen. Dit is simpelweg te zien aan de hand van de maat van de kussens en natuurlijk de breedte van het bankje van uw bakfiets. 


Simpele en slimme bevestiging

De bakfiets kussens kunnen gemakkelijk in de bakfiets worden geplaatst met behulp van de slimme bijgeleverde strip met klittenband. Deze strip kunt u boven het bankje aan de binnenzijde van de bak vastmaken om vervolgens de achterkant van de kussens aan het klittenband vast te maken. Op deze manier wordt voorkomen dat de kussensets gaan schuiven. 

 

Vochtbestendige bakfiets kussens

De bakfiets kussens zijn gemaakt van vochtbestendig materiaal, zijn er tijdloos uit en ze zijn bovendien gemakkelijk schoon te maken zodat ze er fris uit blijven zien. De kussens bestaan uit één geheel voor comfortabel zitten zonder schuiven.
Fietsoptimaal.nl door ProShops