Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Pakaf fietstassen

Home > Fietsaccessoires > Fietstassen > Pakaf fietstassen


Een pakaf fietstas is een afneembare enkele fietstas. Deze tas kunt u namelijk met behulp van haakjes vastklikken aan de bagagedrager en net zo gemakkelijk van de bagagedrager afnemen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw lunchpakket in uw tas mee te nemen naar uw werkplek. Veel tassen zijn bovendien uitgerust met een schouderband zodat u de tas ook kunt gebruiken als schoudertas. Twee tassen voor de prijs van één dus! 
-


Is een pakaftas geschikt voor e-bikes met de accu in de bagagedrager?

Vrijwel alle afneembare fietstassen zijn geschikt voor e-bikes met de accu in de babagedrager. De bevestigingshaakjes zijn namelijk zo gemaakt dat ze tussen de accu en de bagagedrager passen. Daarnaast is het ook mogelijk om de haakjes te bevestigen aan de onderste stang van de bagagedrager onder de accu. Hier is vaak meer ruimte zodat de tas gemakkelijk op de bagagedrager te klikken is en gemakkelijk weer af te nemen is. Zo kunt u maximaal profiteren van uw pakaf fietstas.


Uitstekende kwaliteit

Fietsoptimaal.nl biedt tassen aan welke bekend staan om de uitstekende kwaliteit en hoogwaardige afwerking waarbij ook aandacht is geschonken aan de looks. De Basil Boheme afneembare fietstas is bijvoorbeeld erg populair om de stijlvolle en moderne print met de kunstlederen afwerking om de tas wat extra luxe mee te geven. De pakaftas is gemaakt van waterafstotend polyester zodat de spullen in de tas mooie droog blijven. 

 
Fietsoptimaal.nl door ProShops