Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Dubbele fietstassen

Home > Fietsaccessoires > Fietstassen > Dubbele fietstassen


Dubbele fietstassen zijn er in alle soorten en maten gemaakt van verschillende materialen. Bij Fietsoptimaal.nl heeft u de keuze uit kwaliteit dubbele fietstassen welke zijn geschikt voor fietsen maar ook elektrische fietsen. Omdat deze tassen vaak zwaar worden beladen hebben wij de modellen geselecteerd met uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingen. Denk aan de merken Basil en New Looxs welke bekend staan om de sterke materialen en uitstekende afwerking op hoog niveau. Zo weet u zeker dat u met een dubbele fietstas van Fietsoptimaal.nl goed zit! 
-


Waarom een dubbele fietstas kopen?

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een dubbele fietstas. De belangrijkste reden is natuurlijk de grote inhoud om uw boodschappen van misschien wel een hele week erin te kunnen vervoeren. Onze dubbele fietstassen zijn namelijk leverbaar tot en met een totale inhoud van maar liefst 65 liter! Behalve dit houdt een dubbele fietstas uw fiets ook goed in balans; mits u uw spullen goed over beide zijden verdeeld natuurlijk. 


Keuze uit verschillende materialen

De dubbele fietstassen zijn gemaakt van verschillende materialen. De meeste zijn gemaakt van waterafstotend polyester waar sommige tassen zijn gemakkelijk van Bisonyl wat vooral bekend is van de trailerzeilen van vrachtwagens. Dit materiaal is slijtvast, stevig, gemakkelijk schoon te maken en waterdicht. Een keerzijde is dat deze tassen naar minder populair zijn vanwege de wat minder hippe ontwerpen en printen ten opzichte van de polyester tassen.


Geschikt voor e-bikes met de accu in de bagagedrager

De meeste tassen uit ons assortiment zijn geschikt voor e-bikes met de accu in de bagagedrager. Deze tassen zijn namelijk voorzien van bevestigingsriempjes welke nauwelijks ruimte nodig zijn om aan de bagagedrager vast te maken en werken als een soort gesp. Een bijkomend voordeel is dat de accu door de dubbele fietstas nauwelijk meer zichtbaar is en dat verkleind de kans op accudiefstal. 
Fietsoptimaal.nl door ProShops