Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Enkele fietstassen

Home > Fietsaccessoires > Fietstassen > Enkele fietstassen


Als u op zoek bent naar een enkele fietstas dan is er genoeg keuze. Denk aan verschillende modellen, prints, kleuren en merken. Bij Fietsoptimaal.nl heeft u de keuze uit kwaliteit enkele fietstassen. Hierin hebben wij de modellen geselecteerd met uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingen. Denk aan de merken Basil en New Looxs welke bekend staan om de sterke materialen en uitstekende afwerking op hoog niveau. Zo weet u zeker dat u met een fietstas van Fietsoptimaal.nl goed zit! 
-


Een enkele fietstas is multifunctioneel

De meestgekozen reden om te kiezen voor een enkele fietstas is het gemak. Het is bij de meeste enkele fietstassen namelijk mogelijk om deze gemakkelijk van de bagagedrager af te nemen en mee te nemen naar bijvoorbeeld uw werkplek. Daarom wordt een enkele fietstas ook wel een een pakaf fietstas genoemd. De tas beschikt over haakjes waarmee u de tas gemakkelijk aan de bagagedrager klikt en net zo makkelijk weer van de bagagedrager al kunt halen. De enkele fietstassen zijn voorzien van hensels om de tas vervolgens gemakkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld uw werkplek. Veel tassen zijn bovendien uitgevoerd met een schouderband om de tas om te toveren tot een schoudertas. Zo heeft u twee tassen in één voor de prijs van één tas. 

 

Keuze uit verschillende materialen

De enkele fietstassen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen waar de meeste tassen zijn gemaakt van waterafstotend polyester. Zo blijven uw boodschappen of andere spullen droog bij slecht weer. Veel tassen zijn daarnaast ook nog afgewerkt met kunstlederen delen om de tas een luxe en mooie uitstraling te geven, want het oog wil natuurlijk ook wat!

 

Welke tassen zijn geschikt voor e-bikes met de accu in de bagagedrager?

Heeft u een e-bike met de accu in de bagagedrager? Vrijwel alle fietstassen uit ons assortiment zijn geschikt om te bevestigen aan de bagagedrager met een accu erin. Deze enkele tassen hebben een bevestiging door middel van haakjes die tussen de accu en de bagagedrager kunnen worden geklikt doordat deze vrijwel geen ruimte nodig zijn. Daarnaast kunnen ze ook worden vastgeklikt op de onderste zijde van de bagagedrager waar meer ruimte tusen de accu en de bagagedrager is. Twijfelt u? Neem dan even contact met ons op.


Kwaliteit tassen

Fietsoptimaal.nl biedt enkele fietstassen aan van onder andere de merken Basil en New Looxs. Deze merken staan bekend om de hoge kwaliteit en de hoogwaardige afwerking waarbij ook aandacht is besteed aan de looks. De tassen gemaakt van waterafstotend polyester en dankzij de verschillende prints is er ook voor u een tas die bij u past. 
Fietsoptimaal.nl door ProShops