Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Type middenmotoren

Een middenmotor is speciaal ontworpen om u op weg te helpen met een natuurlijke ondersteuning voor ontspannen toeven van A naar B. Dit komt doordat een middenmotor slim is door meerdere sensoren waaronder de krachtsensor te gebruiken om de ondersteuning op u aan te passen. Hierdoor is de ondersteuning geleidelijk en precies zoals u wilt. Het is daarom ook niet gek dat de elektrische fiets met middenmotor het meest gewild is.

Binnen de middenmotor levert Fietsoptimaal.nl diverse motoren welke wij graag voor u op een rijtje zetten. De merken waarmee onze elektrische fietsen zijn voorzien zijn alleen gerenommeerde als Bafang, AKM, Bosch en een aantal overige merken. 

Bafang M420 

De Bafang M420 wordt veel gebruikt bij onze elektrische dames, heren en trekkingfietsen en ook elektrische bakfietsen. Dit is ook niet gek want deze motor is voorzien een kracht-, snelheid- én trapsensor. De slimme motor meet hiermee of u de trappers in beweging houdt, hoe snel u dit doet en hoeveel kracht u op de pedalen zet. De ondersteuning wordt aan deze factoren heel precies aangepast. Hierdoor voelt de ondersteuning heel natuurlijk en geleidelijk aan zonder horten of storen. Met een vermogen van 250W en 80Nm trekkracht heeft deze motor geen problemen met heuvelachtige omgevingen.

Kenmerken:
+ Geschikt voor heuvelachtige omgeving dankzij 80Nm koppel
+ Stil
+ Efficiënt door morderne techniek
+ Netjes verwerkt in de trapas
+ Optimale ondersteuning dankzij de combinatie van drie sensoren
+ Komt met een luxe kleurenscherm

Bafang M400

De Bafang M400 Max Drive is een model dat al erg lang op de markt is en dat is niet gek. Deze motor heeft zichzelf echt bewezen met zijn grote trekkracht van 80Nm welke hij zonder geluid overbrengt middels een fijne en rustige ondersteuning. Het is dan ook niet voor niets dat deze betrouwbare middenmotor vaak wordt gebruikt voor elektrische bakfietsen en lange afstandfietsen. Het display is vernieuwd met het nieuwe display van de M420 maar nog niet elke fiets is al van dit display voorzien. 

Kenmerken:
+ Geschikt voor heuvelachtige omgeving dankzij 80Nm koppel
+ Vrijwel geen geluid
+ Netjes verwerkt in de trapas
+ Optimale ondersteuning dankzij de combinatie van drie sensoren

Bafang M300

De Bafang M300 is een lichtgewicht middenmotor welke uitblink in een hoge prijs-prestatieverhouding. Deze middenmotor weegt maar 3,6 kilogram maar levert wel dezelfde 250W en 80Nm als de andere zwaardere modellen. De reden hiervoor is dat deze motor geen gebruik maakt van de krachtsensor waardoor de ondersteuning niet wordt wordt bepaalt aan de hand van de kracht die u op de pedalen zet. Hierdoor voelt de ondersteuning ietwat minder natuurlijk aan als die van de M400 modellen.

Kenmerken:
+ Uniek: trapsensor waardoor u zonder inspanning kunt fietsen
+ Veel koppel dankzij 80Nm
+ Vrijwel geen geluid
+ Netjes verwerkt in de trapas

Ananda EBS C100 BBTR

De Ananda middenmotor is nog niet zo bekend als de Bafang motoren maar is met zijn 120Nm aan trekkracht wel de krachtigste. Deze motor maakt ook slim gebruik van een rotatiesensor en krachtsensor voor de meest natuurlijk overbrenging van de ondersteuning. Doordat deze motor over enorm veel trekkracht bezit wordt deze gebruikt op diverse elektrische bakfietsen.

Kenmerken:
+ Uniek hoog koppel van 120Nm
+ Stil
+ Netjes verwerkt in de trapas
+ Optimale ondersteuning dankzij de combinatie van drie sensoren

Brose

Brose is een Duits kwaliteitsmerk middenmotor welke beschikt over 90Nm waar de meeste middenmotoren 80Nm zijn. Hierdoor wordt deze motor veel gebruikt voor sportieve fietsen en fietsen waar veel kilometers mee worden gemaakt. De Brose is ook nog eens niet bijna, maar helemaal stil en dat komt doordat deze motor gebruik maakt van een aandrijfriem in plaats van ketting. Bovendien geeft deze motor helemaal geen weerstand dus een stukje fietsen zonder ondersteuning is ook geen enkele probleem waar het bij andere fietsen met middenmotor wel anders is. 

 

 


Fietsoptimaal.nl door ProShops