Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Bedenktijd

Als u bij ons een product online aanschaft heeft u recht op een bedenktermijn van 14 dagen met uitzondering van een rijwiel*. Deze bedenktijd gaat in vanaf het moment dat u als ontvanger het product fysiek ontvangt of een iemand anders die voor u het product in ontvangst neemt. Indien u een aankoop wilt retourneren dient u ons hiervan schriftelijk (post of email) op de hoogte te stellen binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Dan heeft u aan uw verplichtingen voldaan en gaan wij aan de slag met uw verzoek!

*Wegens onderstaande werkzaamheden die gemoeid zijn met het klaarmaken van een bestelling van een rijwiel, kunnen rijwielen niet retour worden genomen (tenzij onderling anders overeengekomen).
- Assemblage van elektrische rijwielen: Dit omvat het samenstellen van de verschillende componenten van het elektrische rijwiel, inclusief het frame, de elektrische motor, de accu, de bedieningselementen, de versnellingen, de remmen, en andere onderdelen. Het assembleren kan gebeuren in een fabriek waar de fietsen worden geproduceerd, waarbij zowel het mechanische als het elektrische deel van de fiets in elkaar wordt gezet.

- Rijklaar maken van elektrische rijwielen: Nadat het elektrische rijwiel is geassembleerd, moet het worden voorbereid voor gebruik door de eindgebruiker. Dit omvat het afstellen van de remmen, het oppompen van de banden, het installeren van accessoires (zoals spatborden, bagagedragers, enz.), het opladen van de accu en het controleren van de functionaliteit van het elektrische systeem. Ook kan het nodig zijn om de bedieningselementen zoals het display of de controller te configureren volgens de voorkeuren van de gebruiker.

Terugbetaling
Nadat u uw retouraanvraag heeft gedaan ontvangt u alle betalingen die door u zijn gedaan bij het bestellen van het product terug; dus ook de eventueel betaalde afleverkosten (tenzij u gekozen heeft voor een duurdere verzendmethode dan gebruikelijk). Binnen maximaal 14 dagen zullen wij het bedrag terugstorten op uw rekening. Let op: in het geval dat u een gedeelte van uw bestelling retourneert zullen wij de verzendkosten niet vergoeden. U zult het bedrag terugontvangen op de manier zoals u uw bestelling heeft betaald tenzij u schriftelijk heeft ingestemd met een andere vorm van terugbetaling. Wij zullen u pas terugbetalen nadat wij de producten retour hebben ontvangen. Hier heeft u dus 14 dagen de tijd voor.

Voorwaarden accu
Heeft u bij ons een accu aangeschaft en wilt u deze retourneren? Dan geldt dezelfde 14 dagen bedenktijd en de voorwaarden die hieraan verbonden zijn (binnen 14 dagen dient de accu te zijn teruggestuurd). Om uw bedrag volledig terugbetaald te krijgen dient er te worden voldaan aan de volgende aanvullende voorwaarden waarin wij de accu ontvangen:

  1. Met de originele buitendoos/kartonnen doos
  2. Met de originele binnenverpakking (foam/bescherming)
  3. In onbeschadigde en ongebruikte staat
  4. Met beide sleutels

 

 


Fietsoptimaal.nl door ProShops