Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Bedenktijd

Als u bij ons een e-bike of een ander product online aanschaft heeft u recht op een bedenktermijn van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in vanaf het moment dat u als ontvanger het product fysiek ontvangt of een iemand anders die voor u het product in ontvangst neemt. Indien u een aankoop wilt retourneren dient u ons hiervan schriftelijk (post of email) op de hoogte te stellen binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Dan heeft u aan uw verplichtingen voldaan en gaan wij aan de slag met uw verzoek!

Terugbetaling
Nadat u uw retouraanvraag heeft gedaan ontvangt u alle betalingen die door u zijn gedaan bij het bestellen van het product terug; dus ook de afleverkosten (tenzij u gekozen heeft voor een duurdere verzendmethode dan gebruikelijk). Binnen maximaal 14 dagen zullen wij het bedrag terugstorten op uw rekening. Let op: in het geval dat u een gedeelte van uw bestelling retourneert zullen wij de verzendkosten niet vergoeden. U zult het bedrag terugontvangen op de manier zoals u uw bestelling heeft betaald tenzij u schriftelijk heeft ingestemd met een andere vorm van terugbetaling. Wij zullen u pas terugbetalen nadat wij de producten retour hebben ontvangen. Hier heeft u dus 14 dagen de tijd voor.

Voorwaarden fietsen
Het kan voorkomen dat u het product al dusdanig heeft gebruikt dat dit een waardevermindering als gevolg heeft. Hieronder verstaan wij dat u de fiets meer heeft gebruikt dan nodig om deze te testen. Wij begrijpen dat het nodig is om uw fiets eerst te testen voordat u kunt bepalen of u überhaupt een goede aankoop heeft gedaan. Om hierachter te komen is het niet nodig om meer dan vijf kilometer te fietsen. Het is mogelijk dat wij kosten in rekening zullen brengen indien u dit wel heeft gedaan. Deze kosten noemen wij afschrijving. Deze afschrijvingskosten zullen ook in rekening worden gebracht in het geval wij het product beschadigd of incompleet terug krijgen. 

Voorwaarden accu
Heeft u bij ons een accu aangeschaft en wilt u deze retourneren? Dan geldt dezelfde 14 dagen bedenktijd en de voorwaarden die hieraan verbonden zijn (binnen 14 dagen dient de accu te zijn teruggestuurd). Om uw bedrag volledig terugbetaald te krijgen dient er te worden voldaan aan de volgende aanvullende voorwaarden waarin wij de accu ontvangen:

  1. Met de originele buitendoos/kartonnen doos
  2. Met de originele binnenverpakking (foam/bescherming)
  3. In onbeschadigde en ongebruikte staat
  4. Met beide sleutels
     

Wat is de afschrijving?
Het is dus mogelijk dat er afschrijvingskosten in rekening wordt gebracht. Lees hier meer over de afschrijving.

 

 


Fietsoptimaal.nl door ProShops