Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Maxi cosi set bevestigen

Heeft u een maxi cosi drager bij ons aangeschaft en wilt u deze bevestigen in uw bakfiets? Fietsoptimaal.nl heeft een instructievideo gemaakt hoe u deze, zonder te boren, vast maakt in de elektrische bakfiets. Gebruikt u een maxi cosi set? Bekijk dan deze instructievideo over hoe u een maxi cosi set bevestigd. Gebuikt u een babyschaal of peuterschaal? Bekijk dan onze een instructievideo over hoe u een babyschaal of peuterschaal bevestigd.

Waar kan ik de maxi cosi set bevestigen in de bakfiets?

In onze driewieler elektrische bakfietsen kunt u de set op beide bankjes vastzetten, bij onze tweewieler bakfiets kan het alleen op het bankje bij het stuur omdat deze breder en dieper is. De set dient overdwars op het bankje te worden bevestigd en neemt dus één bankje in beslag.

Wat heeft u nodig?

1. De bevestiging voor de maxi cosi drager
Onze maxi cosi kunt u in het bankje zetten met behulp van de bevestiging. Deze heeft veel weg van een kleine bagagedrager. De bevestiging wordt vastgeschroeft op het bankje van de bakfiets.

2. De maxi cosi drager
De maxi cosi drager wordt het de bevestiging geschroeft. De drager kan als deze eenmaal is bevestigd ook nog heen en weer worden geschoven.

Klik op de afbeelding om de instructievideo te bekijken.

 

 


Fietsoptimaal.nl door ProShops