Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Tweedehands

Home > Elektrische fiets aanbieding > Tweedehands

Laagste Prijs Hoogste Prijs Populair Alfabet Nieuwste


Behalve voor een nieuwe, kunt u bij Fietsoptimaal.nl ook terecht voor tweedehands elektrische fietsen. Een gebruikte elektrische fiets is het overwegen waard voor als u een goede e-bike zoekt voor een lage prijs. Onze tweedehands fietsen zijn meestal verkregen door inruil en zijn gecontroleerd, schoongemaakt en getest. De zekerheid die u heeft bij een nieuwe e-bike heeft u niet altijd bij een gebruike elektrische fiets. Houdt er altijd rekening mee dat het nooit zeker te zeggen is hoeveel kilometer u nog kunt halen op één acculading en hoe lang de motor en/of accu mee gaat. Wist u dat u bij Fietsoptimaal.nl al een nieuwe elektrische fiets heeft voor nog geen duizend euro?


Waar kan ik tweedehands fietsen bezichtigen?

Alle tweedehands elektrische fietsen staan in onze Experience Center in Hardenberg. Hier kunt u de fietsen bezichtigen en eventueel testen. Op aanvraag kunnen wij voor u zien of het mogelijk is om een fiets naar een andere vestiting van ons te sturen zodat u deze daar kunt testen. U kunt de fiets ook gemakkelijk online bestellen. Bezorgkosten zijn €25,- voor 2e hands fietsen. 
-


Tweedehands fietsen van verschillende merken

Onze tweedehands elektrische fietsen zijn van verschillende merken zoals Gazelle, Sparta, Batavus, Union, RIH, Giant, Vogue en meer. De voorraad kan hierin sterk verschillen doordat het afhankelijk is van welke fietsen er bij ons worden ingeruild voor een nieuwe elektrische fiets. 


Krijg ik garantie op een tweedehands elektrische fiets?

Doordat een tweedehands elektrische fiets is gebruik kunnen wij geen volledige garantie geven zoals bij onze nieuwe fietsen. Dat betekent ook dat wij u geen garantie kunnen geven op hoeveel kilometer u kunt halen op één acculading. Wel geven wij drie maanden garantie op elektronica wat betekent dat als er een elektronisch onderdeel stuk gaat, wij dit kosteloos voor u repareren. 
Fietsoptimaal.nl door ProShops