Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Leasen via Lease a Bike

Wilt u uw nieuwe elektrische fiets leasen via uw werkgever? Dat kan! Fietsoptimaal.nl werkt samen met Lease a Bike welke het mogelijk maakt om uw nieuwe e-bike operational te leasen. U kunt elk type fiets leasen, dus ook een elektrische bakfiets of een Speed Pedelec

Waar bestaat het lease contract via Lease a Bike uit?

Service & Onderhoud:
- Jaarlijkse onderhoudsbeurt
- Vervanging van (slijtage) onderdelen
- Vervangen banden
- Reparaties
- Herstellingswerkzaamheden
- Pechhulp (NL & BE)

All-risk verzekering (EU)

- Diefstal                
- Schade                
- Ongeval                
- Vandalisme                
- Total loss

Lease a Bike

Hoe werkt leasen via Lease a Bike?

1: Is uw werkgever al aangesloten bij Lease a Bike?
Is uw werkgever nog niet aangesloten bij Lease a Bike? Overtuig u werkgever. Goed om te weten: een fietsplan via Lease a Bike is 100% gratis voor je werkgever. Beter wordt het niet. 

2: Bestel de fiets via onze webshop, via één van onze medewerkers of in de winkel.
Als uw werkgever is aangesloten van Lease a Bike is het mogelijk om de fiets met eventueel accessoires te bestellen via Fietsoptimaal.nl (na bestelling kunt u het betaalscherm overslaan). Wij zorgen er dan voor dat de bestelling ook via Lease a Bike wordt geplaatst. Hiervoor zijn wij een code nodig welke u ontvangt van uw werkgever. Ondertussen zorgen wij ervoor dat het contract wordt opgemaakt. Na controle en akkoord door Lease a Bike en uw werkgever maken wij uw fiets voor u klaar en laten wij het weten wanneer de feits voor u gereed is. Vervolgens ontvangen wij graag een tweede code van u zodat wij het contract kunnen activeren, wij door Lease a Bike worden uitbetaald u de fiets kunt ontvangen.

3: Het genieten kan beginnen
Het leasecontract heeft in de meeste gevallen een duur van drie jaar en deze gaat u aan met uw werkgever. Na de looptijd kunt u voor 20% van de aankoopprijs uw fiets overnemen zodat deze volledig uw bezit wordt. 

 

 


Fietsoptimaal.nl door ProShops