Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Bezorgen

Heeft u uw favoriete elektrische fiets gevonden en wilt u deze laten bezorgen? Dat kan natuurlijk! Op deze pagina vertellen wij u meer over de kosten, levertijden en hoe uw nieuwe e-bike bij u thuis wordt afgeleverd. Wij leveren door heel Nederland, België en Duitsland (andere landen op aanvraag).

De bezorgkosten binnen NL zijn:

  • Alle (bak)fietsen: €49,95
  • Accessoires en onderdelen: €7,99

De bezorgkosten naar België of Duitsland zijn:

  • Alle (bak)fietsen: Afhankelijk van type fiets
  • Accessoires en onderdelen: €10,99

Wat is de levertijd van mijn nieuwe fiets bij bezorgen?
Fietsoptimaal.nl levert de meeste fietsen 100% voorgemonteerd en dus rijklaar; dus niet in doos of 80% voorgemonteerd zodat u zelf nog moet sleutelen. Daarom kunnen wij uw bestelling niet binnen één dag verzenden. De levertijd bij bezorgen is tussen de 5 en 10 werkdagen binnen Nederland en kan in de drukke maanden oplopen tot ongeveer 15 werkdagen. Voor onze directe buurlanden belgië en Duitsland geldt een gemiddelde levertijd van 10 tot 20 werkdagen. Vanzelfsprekend is de levertijd korter als u de fiets komt afhalen in één van onze Experience Centers. 

Hoe weet ik wanneer ik eventueel thuis moet zijn?
Alle dagen thuis blijven is natuurlijk niet nodig. De datum voor levering laten wij u een aantal dagen van te voren via een WhatsApp bericht weten zodat u weet wanneer u thuis zou moeten zijn. Ook wordt u een half uur tot een uur van te voren gebeld voordat de bezorger bij u is.

Bestelling vertraagd
Wat betreft de levering van uw nieuwe e-bike zijn wij volledig afhankelijk van onze logistieke partners. Het is om allerlei redenen mogelijk dat uw bestelling wordt vertraagd, meestal om redenen buiten onze macht om. Mocht dit zo zijn dan laten wij dit direct weten zodra wij dit zien aankomen of zelf hiervan op de hoogte worden gesteld door onze partners. 

Bezorgen fietsoptimaal.nl

Wordt mijn fiets rijklaar gemaakt?
Ook als u kiest om uw fiets te laten bezorgen maken wij uw fiets 100% rijklaar in onze professionele werkplaats zodat u meteen kunt fietsen. Heeft u accessoires bij uw e-bike besteld? Wij zorgen ervoor dat deze indien gewenst van te voren op uw fiets worden gemonteerd zodat u dat thuis niet meer hoeft te doen. 

Zorgeloos fietsen met onze servicepakketten
Hoera! Uw fiets is geleverd en u kunt er heerlijk op uit met uw nieuwe elektrische fiets! Ga met een goed en zorgeloos gevoel op pad en maak gebruik van één van onze servicepakketten. Zo kunt u genieten van uw e-bike en regelen wij de rest!

 

 


Fietsoptimaal.nl door ProShops