Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Vogue elektrische bakfiets

Home > Elektrische bakfiets > Vogue elektrische bakfiets

Laagste Prijs Hoogste Prijs Populair Alfabet Nieuwste


Vogue elektrische bakfiets


Vogue elektrische bakfiets

De Vogue elektrische bakfietsen zijn er in verschillende varianten en met 2 wielen of met 3 wielen. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is een optimale prijs-prestatieverhouding. De Vogue elektrische bakfietsen zijn ook niet voor niets één van de meeste gewilde van het moment. Koopt u een Vogue? Dan krijgt u dus veel fiets voor een eerlijke prijs. 
-


Het assortiment van Vogue

De Vogue elektrische bakfietsen komen van de Nederlandse leverancier Vogue Bike. Vogue Bike heeft de bakfiets van natuurlijk Vogue maar ook van Troy in de productie. Het totale assortiment is erg divers en biedt hierdoor een geschikte elektrische bakfiets voor vrijwel ieder budget en wensen. Denk aan achterwielmotor of middenmotor en een derailleurversnelling of naafversnellingen. Daarnaast zijn de bakfietsen verkrijgbaar met 2 wielen of 3 wielen. 


Troy

De Troy is de meest betaalbare van het assortiment. Dit is een bekende naam geworden in de bakfietswereld doordat ondanks de lage prijs u veel bakfiets krijgt. Denk aan een ruime bak voor 4 kinderen, krachtige achterwielmotor, 7 Shimano versnellingen en maar liefst 9 ondersteuningsstanden. Het frame is gemaakt van sterk staal en is daardoor niet 100% roestvast. 


Vogue Carry 2 elektrische bakfiets

De Vogue Carry 2 is voorzien van de betrouwbare en krachtige Bafang middenmotor met één wiel voor en één wiel achter. De motor staat erom bekend dat hij ondanks de 90Nm aan kracht tegenover 45Nm van een achterwielmotor toch fluisterstil is. Daarnaast is deze fiets met sterk aluminium frame modern vormgegeven, voorzien van 7 Shimano Nexus onderhoudsvrije naafversnellingen en luxe als automatisch LED-verlichting. Bovendien is deze Vogue elektrische bakfiets gemaakt van een aluminium en dus roestvast.


Vogue Carry 3 elektrische bakfiets

De Vogue Carry 3 beschikt over 2 wielen voor en één wiel achter. De bak is niet kaarsrecht maar loopt in een V-vorm waardoor de bak heerlijk ruim is zodat er ruim voldoende plek is voor 4 kinderen plus uw boodschappen. Deze Vogue elektrische bakfiets is erg populair dankzij de mooie moderne vormgeving en natuurlijk de Bafang middenmotor in combinatie met de 7 Shimano Nexus versnellingen in de naaf. Bovendien is deze gemaakt van een aluminium en dus roestvast. 


Upgrade versies

Van de Vogue elektrische bakfietsen is er ook een upgradeversie leverbaar van Qivelo. Deze bakfietsen beschikken over stevigere velgen, zijn meer roestvast (in geval van het stalen frame van de Troy) en voorzien van een BMS systeem. Dit systeem zorgt voor een meer efficiënte afgifte van energie van de accu naar de motor en dat zorgt voor een hogere actieradius. Een ander groot voordeel is dat het diepteontlading voorkomt wat betekent dat wanneer u de accu na een langere periode zonder gebruik weer wilt opladen dit niet meer lukt en de accu vervangen moet worden. 
Fietsoptimaal.nl door ProShops